Scum’s Wish


~ Arvosana 3.5/5 ~

kuzu1

Hotteja hetkiä 1: Hanabi x Mugi

Romanttista draamaa tarjoillaan tässä sarjassa kun pääpari Hanabi x Mugi sekä joukko muita hahmoja kiehnää rakkauden tuskissaan – ihanaa! ihanaa! ajattelette varmaankin, mutta nytpä hommasta ollaankin tehty limaisempi keitos jossa juuri kukaan ei saa juuri ketään ja tästä johtuva katkeruus puretaan paneskelemalla ketä muuta tahansa. Puhtoisten shōjo- tai otaku-romanssien ystävien kannattaa siis pysyä tästä sarjasta kaukana mutta jos ihmisten kyyninen himokkuus ja runsaasti viljelty liki hentain tasolle viety ecchi kiinnostavat niin nyt löytyi harvinainen kultakimpale makuunne!

kuzu2

Hotteja hetkiä 2: Hanabi x Ecchan

Niinpä siis tapaamme söpötypy Hanabin ja hänen FWB-kaveripojunsa Mugin jotka teeskentelevät deittailevansa vaikka Hanabi rakastaa vain opesetäänsä ja lapsuudenystäväänsä Kanaita siinäkun Mugi musiikkiopetätiään Akanea. Asioita mutkistaa hieman se että Mugilla on myös toinen ihailijatyty Moka minkäpäälle yuritypy Ecchan himoaa vain Hanabiaan vaikka joskin tosin ensi alkuun Hanabi mieluummin menee sänkyyn vain Muginsa kanssa. Sitten bongataan opetyty Akane jonkun toisen koulun oppilaan kanssa ja saadaan tietää että hän se vasta lutkamainen miestennielijä onkin joka saa erityisiä kiksejä siitä että vie toisten naisten miehet sänkyynsä. Erinäisten sänkykohtausten jälkeen näemme kuinka myös Kanai-sensei haluaa vain Akanea ja niinpä tietenkin tätä juhlistetaan sängynjousia natisuttelemalla ja käännellen vielä veistä haavassa Akane kehuskelee Hanabille kuinka korkkasi hänen kultsumumpsukkansa. Lukuisten petileikkien jälkeen Hanabi ja Mugi päättävät lopulta tahoillaan kokuhakustella rakastetuilleen samalla kun saamme tietää että Ecchania himoitsee myös hänen itōko-pojunsa. Sitten seuraa suuri shokku kun Kanai kokuhakusteleekin Akanen kanssa joka järkytyksestä toivuttuaan suostuu mutta varaa oikeuden käydä muissa miehissä halunsa mukaan minkä jälkeen koululla pidetään kihlajaisbileet ja näin sekä Hanabi että Mugi toteavat että nyt täytyy sitten etsiä uusia rakkauden kohteita – kumpikin edelleen omin päin!

kuzu3

Hotteja hetkiä 3: Mugi x Akane-sensei

Juonenkuljetus keskittyi tässä siis kunnon pornoleffan tavoin siihen kuinka kussakin episodissa päädyttiin sänkyyn eri yhdistelmillä tarvittessa useammankin kerran mikä kyllä onnistuikin oikein hyvin ja oli siis oikein niljakasta seurattavaa varsinkin kun studio Lerche pisti tässä parastaan ja ecchit visuaalit olivat oikein kuolattavaa katseltavaa. Jos sitten tästä täysin moraalittomasta tarinasta jotan moraalia löytää niin se on tietenkin se (…yllättävän realistinen huomio muuten…) että rakkaus on epätäydellistä mutta siltikin ihmispolo tavoittelee tätä vähäistäkin auvoa kaikin konstein josta hyvänä esimerkkinä Akane x Kanai -parin synty jossa kumpikaan ei ole toisilleen varsinaisesti mikään ihannepari mutta niin ne vain sitten yhteiseloon päätyivät. Toisaalta tässä ehkä kommentoidaan myös ihmisen henkistä kypsymistä iän mukana, Akane x Kanai olivat jo oppineet että shōjo-mangan ihannepareja ei todellisessa elämässä ole siinämissä vielä koulun penkkiä kuluttavat Hanabi x Mugi vielä kuvittelivat näin – vaikka hahmokemialtaan toisilleen erinomaisesti sopisivatkin ja kyllähän tämä aatos Hanabin mielessä taisi hieman piipahtaakin. Pakkomielteisesti himojensa kohteisiin suhtautuvat Moka ja Ecchan jätettiin lehdelle soittelemaan eikä muutenkaan tästä turmeltuneisuudessaan Aku no Hana -tasoisesta hahmokaartista oikein kunnon ihmistä löydy, lähimmäksi pääsee ehkä Kanai-sensei joka oli lopultakin vain vähän nössö jätkä joka vain halusi naisen… siis vain naisen.

Ja kuten jo sanottua studio Lerche löi tässä jenit tiskiin ja toimitti meille silmäkarkkia alusta loppuun ja erityisesti sänkykohtausten kiimaa on syytä kiitellä koska niiden kiihkeydessä onnistuttiin kolkuttelemaan hentain rajoja hyvin läheltä, minkäpäälle ohjaaja Masaomi Andō tiesi mitä teki ja lataili näitä kohtauksia ruudulle sielunsa kyllyydestä. Kaakun päälle koristuksena kuulimme sitten vielä kiimaista vikinää A-luokan seiyū-kaartin toimesta: Chika Anzai (Hanabi), Aki Toyosaki (Akane) ja Haruka Tomatsu (Ecchan), ja varsinkin Anzai yllätti katsomon komealla Kana Hanazawa -imitaatioäänellään.


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset