~ Arvosana 3/5 ~

gabriel1

Gabu pistää Satanian ojennukseen, Vigne ja Raphiel eivät ole asiasta moksiskaan…

Noniin, aivan ensiksi pistäkääpä tämä Vignen ihanaisesti laulama tuutulaulu pyörimään arvostelun lukemisen ajaksi… Tarjolla on siis mitäpä muutakaan kun söpötypykomediaa ja kun tekijätiiminä on alan huippuosaajat Ōta x Aoshima ja studio Dōga Kōbō niin tiedätte että laadusta ei ole tingitty. Tällä kertaa sankarinamme on maan päälle tutustumismatkalle tullut enkelitypy Gabu joka osoittautuukin umarumaiseksi (sarja Himōto! Umaru-chan, ks lisää täältä) hikikomori-vetelykseksi minkä päälle meitä ilahduttaa joukko muitakin enkeli- ja paholaistypyjä. Ja jos ette ole vielä katsoneet sarjan toista spesiaalia niin pistäkääpä se lataukseen samantien (lisää siitä täällä).

gabriel2

…ja jälleen Satanialle käy vain kehnosti!

Sarja on episodimainen joukko komediallisia tarinoita joissa tapaamme Gabun lisäksi suloisen paholaistypyn Vignen, kieron enkelitypy Raphielin ja epäonnisen paholaistypy Satanian ja komedia pyörii usein siinä että enkelitypymme ovat paholaismaisempia kuin paholaistypy Vigne joka kyllä onkin ihanaisin olento jota maa päällään kantaa. Hauskimpia hetkiä vietettiin episodissa 4 kun enkeli-kōhai Tap-chan käväisee tapaamassa ihannoimaansa Gabua mutta todellisuus onkin jotain aivan muuta kun hän osasi odottaa… Satania herättää katsojissa jopa myötätuntoa kun koira vie aina sen sämpylän ja Raphiel virittelee kieroja nolaussuunnitelmia hänen hieman ehkä hölmöhkön päänsä menoksi mutta koska typy on itse myös varsin ilkeä niin tässä ei tarvitse mennä vielä säälin puolelle.

gabriel3

Tap-chan on vain niin ihastuttava kun se tutustuu kummallisuuksiin maan päällä!

Ohjaaja Masahiko Ōta ja kässäristi Takashi Aoshima (Himōto! Umaru-chan, Love Lab, YuruYuri-franchise) jatkavat tässä siis hatunnoston arvoista söpötypykomedia-uraansa keräten jälleen kerran sulan hattuihinsa ja studio Dōga Kōbō tarjoilee puolestaan silmäniloa sulavalla animaatiotekniikallaan. Seiyū-listalla komeilee tietenkin itse suurruhtinatar Kana Hanazawa (Raphiel) mutta Saori Ōnishi (Vigne) ansaitsee kyllä prenikan myös jos ei mistään muusta niin erittäin kauniista lauluäänestään (…kuunnelkaa siis yllämainittu video!).


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset