Masamune-kun’s Revenge


~ Arvosana 3/5 ~

masamune1

Masamune esittelee Akille haaremiaan: Futaba, Neko ja söpöpoika Kojūrō…

Haaremisarjojen kunniakkaassa (…) genressä on tällä kertaa vuorossa tämä viritelmä jossa asetelmaa on viilattu sillä tavalla vinkeästi jotta pääpoju Masamune on Aki-typyn perässä vain kostonhimoa silmät kiiluen eikä siis ollenkaan romanttisissa ajatuksissa… No arvaatte varmaan kuinka tässä käy ja matkan varrella mukaan liittyy tietenkin vielä joukko muitakin typyjä mutta kieltämättä hieman normaalia erikoisempi lähestymistapa tuo mukaan myös jopa aivan virkistävältä tuntuvaa komediaa eikä pidä ylenkatsoa mukaanleivottuja lievähkön ecchejä hetkiäkään.

masamune2

…mutta kyllä Akikin osaa nämä kiusoittelun salat!

Sankarpoikamme Masamune on nykyään bodattu ikemen mutta törmää koulussa sitten söpöön mutta nirppanokkaiseen Aki-typyyn joka ei hyväksynyt hänen lähentelyjään silloin kun hän lapsuusaikoinaan oli läskiplösö – niinpä hän päättää nyt vokotella typyn ja sitten tylysti hyljätä kostaakseen näin oman kaltoinkohtelunsa. Akin meidotypy Yoshino ryhtyy kieron suunnitelman apuriksi minkäpäälle iinchō-typy Futaba haluaisi vain hänkin kokuhakustella Masamunen kanssa. Sitten käydään jo deittailemassa minkä jälkeen Masamunen haaremiin liittyy vielä ilman pantsuja heiluva hieman heikkokuntoinen Neko-typy. Vaikka kuinka haluaisi Masamune ei onnistu kissustelemaan Akin kanssa kun taas puolestaan Neko rohkeasti jo kokuhakustelee mutta pojumme hylkää moiset aikeet kun on vain Akin perässä. Tämän jälkeen Neko katoaa mutta löytyy lopulta ja saamme kuulla että hänellä on edessään vaarallinen leikkaus mutta sen hän selvittää no problem. Sitten pakkaa sotkemaan saapuu vielä läskijäbä Gasō joka on Akin sovittu aviomies mutta ei ystävällisenä miehenä silti halua pakottaa Akia mihinkään ja tunnelmat kulminoituvat koulufestivaalin näytelmäkisaan jonka Gasō voittaa mutta niinvain Aki on melkein jo pusuttelemassa Masamuneaan. Ja näin tarina päättyy kesken kaiken kun porukka on seuraavaksi suuntaamassa kouluretkelle Pariisiin! No, eiköhän tästä reissusta vielä OVA irtoa!

masamune3

Yoshino ja tyypillinen ongelma japanilaiskouluissa: armoton leipäjono!

Perinteinen haaremikeitoshan tämä siis oli mutta varsinkin sarjan alkupuoliskon Aki x Masamune x Yoshino -kolmiokomedia oli aivan kelvollista hupia minkä lisäksi mukaan oli leivottu vielä pääparin tällainen varsin miellyttävä inhosta-vastahankaiseen-ihastukseen-kasvuteema minkä tietysti saattoi arvatakin että eihän ne nyt voi olla päätymättä yhteen. Hyvän haaremisarjan tavoin seurueen muut typyt olivat myös aivan ihastuttavia, Futaba on vain niin rehellinen tunteissaan ja Neko sykähdyttää kun taistelee rakkautensa puolesta vaikka sairaudet painavatkin kehoa, ja Kojūrōkin on söpö typy vaikka onkin poika… Ensi alkuun tekemä arvaukseni että tässä olisi sarjan Kuzu no Honkai tasoisia epämiellyttäviä hahmoja ei siis olisi voinut mennä enemmän pieleen!

Studio Silver Link pelittää tekniikkapuolen oikein kelpo tasolla ja merkille on syytä laittaa se että ohjaajanhommissa pyörii uutuudennahkea naisohjaaja Mirai Minato tehden aivan mukavaa jälkeä. Seiyū-joukon ihastuttavinta ääntä piti käheä-ääninen Inori Minase (Yoshino), mutta listalla oli koko joukko A-luokan tähtiä muutenkin: Kanae Itō (Kikune), Saori Hayami (Kojūrō), Satomi Satō (Mari) ja Yui Ogura (Kinue).


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset