~ Arvosana 3/5 ~

nyanko1

Yūko kävelyllä kissanpentujensa kanssa

Äärisöpöt shorttisarjat (2 minuutin episodit) ovat elämän suola ja tässä meitä ihastuttavat eivät pelkästään söpöt typyt vaan myös vielä yltiösöpömmät kissanpennut Shii, Maa ja Rō! Söpötypy-slice-of-life-sarjaa siis sekä pientä kissanpentu-komediaa.

nyanko2

Azumin kissanpentu Elza… insuliinia! insuliinia!

Tarinaa tässä ei siis ole paljoakaan, söpötypy Yūko asustelee kissanpentujensa kanssa ja kärsii yksinäisyydestä kunnes tapaa kävelyreissulla ojō-sama-kissafanaatikkotypy Azumin ja vähän myöhemmin puolestaan kissapelkoisen gyaru-typy Arashin. Siinä kuitenkin on onnistuttu oikein mukavasti kun kuvataan Yūkon jännitystä kun se saa ensimmäisen oikean kaverin minkäpäälle kissanpennut lisäävät aina mukaan pientä komediaa – ja olihan episodien 11-12 kissanpentu-ystävyys oikein kokoroa lämmittävää sekin.

Studio EMT Squared hoiteli tämän shortin perustekniikalla ja juonen laadusta vastasi söpöyden ekspertti ohjaaja-kässäristi Yoshimasa Hiraike joka on hankkinut kaluunansa sarjoilla Amagami SS, Sketchbook ~full color’S~ ja Working!!. Seiyū-listan nimekkäimpänä taasen loistaa Rina Satō (Yūkon äiti).


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset