Trinity Seven: Eternal Library & Alchemic Girl


~ Arvosana 2/5 ~

t71

Lilim tulee kehiin ja tekee heti suuren vaikutuksen (Lilim, Mira)!

Tässä muistellaan sitten syyskauden 2014 sarjaa Trinity Seven joka näin vähän ehkä jälkijättöisesti saa jatkokseen tämän vajaan tunnin mittaisen leffan. Kyseessähän on lievän ecchi fantasiamätöstelyhaaremi-franchise ja näillä linjoilla jatketaan nytkin kun tämä ”originaali”tarinaan perustuva pätkä esittelee yhden mätöstelykeikan lisää plus tietenkin uusia hotteja typyjä pääpoju Aratan haaremiin.

t72

Ihastuttava ecchikomedia osataan tässä franchisessa oikein hyvin!

Homma aloitetaan lumoavan söpöisästi kun magiikkakirja kaikki ällikällä lyöden muuntuukin ihanaiseksi pikkutypyksi nimeltään Lilim joka pitää Lilithiä ja Arataa vanhempinaan – mutta ikävä kyllä samalla keikalla heräilee horroksestaan myös jokin demonijätkä joka tekemisen puutteesta aikoo pistää paikan päreiksi. Niinpä alkaa mätöstely joka päättyy onnellisesti kun pahisjäppinen päihitetään ja kaikki menettävät vaatteensa – mutta voi surkujen surku, myös Lilim katoaa annettuaan voimansa tappeluksen voittamiseksi!

Perustympeä mätöstelyhommahan tämä siis oli mutta pienenä positiivisena pointtina tässä franchisessa on kyllä pääpoju Arata joka ei kainostele kouria typyjen takapuolia sun muutakaan ecchiä settiä. Annetaan puoli arvostelupinnaa Lilimille kun se oli vain niin söötti ja toinen puolikas muutamille sopivan eccheille kohtauksille.

Sarjasta tuttu tuotantotiimi jatkoi nyt hommiaan ja olisin kyllä toivonut että ohjaaja Hiroshi Nishikiori (Azumanga Daiō, Toaru Majutsu no Index) keksisi itselleen vähitellen kunnon töitä, vaikka se kuumeisesti odotettu kolmas Index-kausi sitten. Kauhujen kässäristin Hiroyuki Yoshinon ei tällä kertaa tarvinnut paljon vaivautua kirjoitushommien suhteen, sen sijaan ihanuusmitalin ojennan Rina Hidakalle joka Lilimin roolissa nostatti siis arvosanaa kelpo lailla. Vinkeänä erikoisuutena huomatkaa sarjan tavoin koko ajan taustalla pyörivä J-pop-ääninauha.

Pätkän krediittien jälkeinen loppukohtaus jossa näimme pikaisesti söpötypyt Anan ja Ayeshan on sitten saanut fanit ekstaasiin koska arvelevat että tällä vihjataan sarjan saavan kohta kakkoskauden – no odotellaan, odotellaan!


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset