knnw

Mitsuha suunnittelee tässä reittiä Kinopalatsiin…

Kiihkeimmät suomalaiset Kimi no Na wa. -fanit pääsevätkin leffan makuun jo 2.4.2017 kun Season Film Festival on ilmoittanut ottavansa tämän kaikkien aikojen ennätystenmurskajaisanimepätkän ohjelmistoonsa.

Kyseessä on siis ohjaaja Makoto Shinkain läpimurtoelokuva joka on lyönyt lähes kaikki myyntiennätykset, ja jopa entinen rahakasojen valtias Ghiblin ja Hayao Miyazakin Sen to Chihiro no Kamikakushi (Henkien kätkemä) on jäänyt taakse maailmanlaajuisessa lippukassatuotoissa. Ainoa ennätys joka leffalla on vielä rikkomatta on Miyazakin lyöminen Japanin teattereissa ja tämä temppu jääkin kyllä tekemättä näillä näkymin (tämän hetken Kimi no Na wa. -leffan lipputulot Japanissa ovat ¥24.7mrd kun Miyazaki aikanaan siivosi pöydän lukemalla ¥30.8mrd).

Leffassa pääsette nauttimaan Shinkain tyylin mukaisesta dramaattisesta koululaisromanssista johon on sotkettu mukaan pientä scifiä ja fantasiaa, mutta aivan uutena asiana hän esittelee tällä kertaa myös huumorintajuaan mikä ei ole ollenkaan huono juttu tämä. Ja jos mikään animeleffa niin Kimi no Na wa. on se joka sopii suurelle valkokankaalle kuin nyrkki silmään: Shinkain liki piinallinen pakkomielle äärimmäisen tarkkaan ja kauniiseen taustamaalailuun tulee pudottamaan tuoliltaan porukan joka istuu ensimmäisillä riveillä teatterissa vaikka olisivat nähneetkin kaikki Miyazakin leffat…

Leffasta ja Shinkaista lisätietoja tässä blogissa löydätte seuraavasti:
Kimi no Na wa. -leffan arvostelu (täällä);
– kaikki Kimi no Na wa. -leffaan liittyvät jutut (tällä haulla);
– koko Shinkain tuotanto (tällä haulla).

Season Film Festival esittelee leffan täällä ja esitysaikataulu on täällä. Ja kuten aiemmin mainittua (postaus täällä) yleinen leffajakelu alkaa sitten 21.4.2017 (Mondon esittelyteksti täällä). 


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset