~ Arvosana 2.5/5 ~

keijo1

Aina ei Nozominkaan peppuisku osu! Usagi väistää tässä näppärästi.

Ecchien typyurheilusarjojen ystävien (esim showpainisarja Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai!) varma tärppi on sitten tämä vetäisy jossa esitellään kuvitteellinen peppupainiurheilu keijo jota söpötypyt harrastavat bikineissään vedessä kelluvilla alustoilla. Kun vielä sitten otteluissa saa käyttää vain tissejä tai peppua vastustajan veteen kumauttamiseen niin arvannette että niin harjoittelusessiot kuin varsinaiset taistotkin ovat varsin kuumottavia tilaisuuksia joissa kameratyöskentelyllä vielä korostetaan tarpeellisia… krhm… yksityiskohtia.

keijo2

Mio ja se kaikista vaarallisin ase: tissihypnoosi!

Tapaamme söpötypymme Nozomin joka heti koulusta valmistuttuaan haluaa ryhtyä jeninkuvat silmissään kiiluen keijoilemaan ja siksi aloittaa keijo-koulussa harjoittelemaan homman alkeita. Näinpä näemme kun typyt tekevät lukuisia peppuharjoituksia ja paljastuu että Nozomilla on erityinen kyky: huippunopea tyhjöpeppu! Tämä on kovasti kehoa rasittava liike mutta Nozomi haluaa päättäväisesti treenata sitä ja harjoitusturnauksen voitto takaa hänelle siihen oikein virallisen luvankin. Sitten lähdetään treenimatkalle Kiotoon ja heti kättelyssä Nozomi on vaikeuksissa kun pitäisi poimia nauriita vain peppua käyttäen (…) mutta lopulta sekin onnistuu. Sitten lähdetään perinteiseen Itä-Länsi-turnaukseen jossa kaikki näyttää hyvältä kun porukallamme on vastassa lopulta enää vain yksi vastapuolen keijoilija joka kuitenkin osoittautuu kovaksi monipersoona-luuksi mutta Nozomi voittaa lopulta kaiken nännin mitalla ja näin hän niinkuin muukin aloittelijapoppoo saa ammattilaislisenssin.

keijo3

Sayan tissimätkäisy osoittaa tehokkuutensa!

Koko sarja oli siis sitä itseään täynnään, kun jos ruudulla ei näkynyt kiivaasti taistelun melskeessä lätsähteleviä tissejä tai peppuja niin sitten niitä esiteltiin erilaisten peppuharjoitusten myötä mikä ensi alkuun kuulostaisi oikein ihanan ecchiltä menolta mutta hommassa oli ikävä kyllä aivan perusasetelmaa myöten vakava vika: sarja otti keijoilun aivan liian tosikkomaisesti ikäänkuin oikean urheilun tavoin ja unohti sinänsä ecchiin asetelmaan liittyvän limaisen pornoilun. Se kun typyt mätkivät toisiaan otsa kurtulla tainnoksiin ei nyt oikeastaan ole kauhean kiihottavaa vaikka tissit siinä heiluvatkin – ja sama vaiva näkyi myös harjoitussessioiden aikana jolloin aivan liian vähän hyödynnettiin sitä valtavaa yuri-potentiaalia joka nyt olisi ollut tarjolla. Koska ruutuaikaa ei tappelujen jälkeen paljon jäänyt niin Nozomia lukuunottamatta myös hahmot jäivät aivan liian kauas taustalle eikä tosikkomainen Nozomi itsekään nyt varsinaisesti se kaikista vetävin päähahmo ollut. Alkuperämangaka Daichi Sorayomi saakoon kuitenkin prenikan tisseihin ja peppuihin liittyvästä mielikuvituksestaan, hauskinta sarjassa kun olivat tyhjöpeput sun muut hupaisat taisteluotteet joita myöten ääliömäisiä mättösarjoja parodioitiin kyllä vähän muutenkin…

keijo4

Ja Fate-fanien unelmien täyttymys: Kazanen Unlimited Butt Works!

Ohjaaja Hideya Takahashi oli tässä sarjadebyytissään ja kuten huomasitte toivottavaa jäi aika lailla, sen sijaan kässäristiksi merkattu Takao Kato on kyllä kokeneempi kehäkettu (ohjannut esim To Love-Ru -franchisen ykköskauden) jolta olisin kuvitellut irtoavan letkeämpää menoa. Tekijänimiä löytyy myös erittäin pitkältä seiyū-listalta: Ayako Kawasumi (Maya), M·A·O (Sayaka), Sayuri Yahagi (Kei), Yōko Hikasa (Miku) ja Yuka Iguchi (Nami).

keijo5

Sen sjiaan Hikarin tekniikka vaikuttaa jotenkin oudolta…


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset