This Art Club Has a Problem!


~ Arvosana 3/5 ~

bijutsubu1

Usami esittelee söpöä rakkauspunastelua… (Usami, Uchimaki)

Perusviihdyttävä lievän ecchi romcom on aiheena tässä kun seuraamme koulun taidekerhon porukan tempauksia ja tällä kertaa siis monien aiempien taidekerhosarjojen (esim GA Geijutsuka Art Design Class, Sketchbook ~full color’s~) slice-of-life-tyyli on suurimmalta osalta korvattu hieman menevämmällä setillä ja pähkähulluilla hahmoilla.

bijutsubu2

…kun taas Colette on sarjan komedienne…

Sarjan tunnelma asetellaan hetimiten kohdalleen kun söpötypy Usami poseeraa kun potentiaalinen pojuyde Uchimaki maalaa – hän tosin kun ei ole kiinostunut kuin 2D-waifuista niin ainoa kiinnostava yksityiskohta oli Usamin pantsut ja niiden avulla täydellinen waifu on nyt maalattu joten kerhosta voikin sitten erota. Mutta Usamin itkuntuhruiset vakuuttelut saavat hänet (tietenkin) muuttamaan mielensä! Näin sitten tarina jatkuu, tapaamme eriyisen laiskanpulskean kerhon pressapojan, söpön genkitypy Coleten ja söpön opetypy Yumekon joka ei siis ollutkaan kidnappaaja. Usamin rakkautta järkyttää hetkisen niin se kun Uchimaki yrittää elvyttää Yumekoa suusta-suuhun-menetelmällä kuin joukkoon liittynyt Uchimakin kanssa nopeasti ystävystyvä chūnibyō-typy Mariakin. Sitten vielä pikkytypy Moeka vie sydämenne, ja koko komeus päätetään sopivaisesti väärinymmärrettyihin kokuhakusteluihin jotta lisää juttua voidaan tehdä tarvittaessa sitten myöhemmin…

bijutsubu

…eikä Moekaa söpömpää olekaan!

Noniin, perinteinen söpötypy-rakastuu-pojuun-joka-ei-asiaa-tietenkään-ymmärrä-tarinahan se tämä tietysti oli mutta kun Usami on vain niin ihanaisen söpöinen tsundere niin tämä tuttu juttu oli vain oikein mukavaa seurattavaa. Sitten kun ruudulle ilmestyy vielä sivuhahmoporukka joka hölmöilee sen verran että mukaan saadaan sopivaisesti komediaa niin eväät on kasassa mukavaa katselukokemusta varten eikä pikakelausnappia pahemmin tarvita. Ja vielä tähän päälle pikkutypy Moekan moeisuus lisää vielä muutamaan episodin pientä lämminhenkisyyttäkin niin lopputuloksena on saatu aikaan hyvän tuulen sarja jonka parissa viihtyy kaiken kaikkiaan varsin hyvin.

Kun studio feel on saanut hommaan ränkylää sen verran että tekninen jälki on silmiähivelevän sujuvaa ja söpö Ari Ozawa (Usami) ihastuttaa kuuloelimiämme niin kaiken tämän jälkeen on sitten kyllä kurjaa kuulla että levymyyntikeskiarvo pyörii puolentoistatuhannen kieppeillä joten lisää tätä ihanuutta lienee turha toivoa!


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset