I’ve Always Liked You


~ Arvosana 3/5 ~

zutto1

Natsuki harjoittelee tässä kokuhakustelua varsin uskottavasti!

Vocaloid-biisejä väsäilevä circle HoneyWorks (Haniwa) saavutti albumillaan Zutto Mae Kara Suki Deshita sen verran myyntimenestystä vuonna 2014 että johan aiheesta kasattiin sitten jopa tämä tunnin mittainen mainos-animekin. Tyylisuuntana on puhtoisista puhtoisin koulu-rom-com kun kolme söpöä pariskuntaa yrittää löytää rohkeutta kokuhakusteluun – minkä punastelun lisäksi saatte tietenkin kuunnella HoneyWorksin inserttibiisejä oikein olan takaa.

zutto2

Natsuki halajaa Yūn sänkyyn… ja huomatkaa Nat-chanin melko pikantti housumuoti…

Tapaamme räyhäkkäästi heti kättelyssä söpön Natsuki-typyn kokuhakustelupuuhissa osananajimi-poju Yūn kanssa mutta Nat-chan väänsikin tämän sitten vitsin puolelle sanoen vain harjoittelevansa hommaa jotta se onnistuu sitten Sen Oikean kanssa hyvin… Samaan aikaan toisaalla söpöpoika Mochi onnistuu puhumaan ihastukselleen Akarille ensi kertaa samoin kuin puolestaan söpötypy Miō kerää myös rohkeutta ottaa rakkaus-asia esille kaveripoika Harukin kanssa. Pientä draamaa on ilmassa kun ex-meganepoju Koyuki rohkaistuu viemään Natsukin konserttiin mutta hän tietää että hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia. Ja niin Mochi sitten onnistuu kokuhakustelemaan Akarin kanssa (…kolmannella kerralla kun he koskaan ovat puhuneet keskenään…), ja homman huipennus koetaan kun myös Natsuki tunnustaa rakkautensa aikuistenoikeasti todella (…eikä vain harjoitusmielessä…) pojuydelleen Yūlle. Ja loppukrediittien rullatessa näemme vielä kuinka myös Miō saa kultsimumpsukkansa Harukin!

Kuten siis tarinasta huomaatte mitään erityisemmin uutta ei tässä ole keksitty, homma pyörii liki täysin vain sen ihanaisimman rakkaudentunnustuksen hetken ympärillä mutta onhan tämä tietenkin teema joka ei koskaan vanhene vaan aina se kerta toisena jälkeen vain koskettaa yhtä lailla. Varsinkin Natsukin suoritus pätkän loppupuolella oli oikein onnistunut tunteidenpurkaus ja hieman jää kaivelemaan se että ruutuaikaa ei liiennyt sen vertaa että olisimme nähneet kuinka Miō x Haruki -pariskunta syntyy.

Tekniikkapuoli on tässä aika perusmallista sen kummempia suuria heikkouksia kuin hienouksiakaan ei ole, sen sijaan Tetsuya Yanagisawan (High School DxD) ohjauksessa näkyy ikävästi se että ruutuaikaa ei kaikkeen ole ollut vaan siinä kun Natsuki x Yū vievät päähuomion niin muiden parien osalta tapahtumat käsitellään aika huitaisemalla. No, ollakseen biisimainos niin jälki on siltikin aivan hyväksyttävää ja onhan ne kyllä rahaa sitten polttaneetkin, nimittäin seiyū-lista on aivan jotain tähtitieteellistä: päätypyina Haruka Tomatsu (Natsuki), Aki Toyosaki (Miō) ja Kana Asumi (Akari), ja pääpojuina Hiroshi Kamiya (Yū), Ken’ichi Suzumura (Haruki) ja Yūki Kaji (Mochizuki). Näillä eväillä muuten kyllä tehtäisiin jo aika komea animesarjakin!

Ja hommasta on näköjään innostuttu sen verran että toinenkin leffanpätkä on tulossa ensi-iltaan viime tietojen mukaan joulukuussa (juttu täällä), kulkien nimellä Suki ni Naru Sono Shunkan o ~Kokuhaku Jikkō Iinkai~.


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset