smcfanclub

Tuossa alkuvuonna tehtiin harvinaislaatuinen temppu ja avattiin virallinen Bishōjo Senshi Sailor Moon -fanclub ja ensimmäiset 2000 japanilaista fania saivat jäsenkorttinsa komeassa tilaisuudessa huhtikuussa (uutinen täällä). Mutta vielä harvinaisempaa herkkua on nyt tulossa kun viikonloppuna ilmoitettiin että klubi avataan myös ulkomaalaisille faneille ja uskokaa tai älkää myös Suomi on saanut kunnian olla mukana hyväksyttävien maiden listalla (uutinen täällä)!

Pientä pränttiä lukiessanne kannattaa sitten huomata se että tämä lysti maksaa 58 jenkkitaalaa jolla rahalla saa ostaa jäsenyyden kesäkuun loppuun 2017. Homma on siis tarkoitettu niille hardcore-faneille jotka halajavat vain klubilaisille tehtyjä oheistuotteita koskapa Japanin ulkopuolella tuskin järjestellään paljonkaan hahmosynttäri- tms -tapahtumia joista paikalliset klubilaiset pääsevät nauttimaan. Klubin virallinen nimi myös hieman ihmetyttää: “Pretty Guardians 2016-2017, Bishōjo Senshi Sailor Moon 20th Anniversary Official Fan Club”, eivät kai ne yritä sanoa että tämä homma ei kestä kuin vuoteen 2017?

Joka tapauksessa, innokkaiden kannattaa suunnata tälle nettisivulle jonka kautta saa lisätietoja asiasta sähköpostitse. Ilmottautumisaika alkaa 23.9.1016 ja päättyy 22.10.2016 joten harkinta-aikaa on siis vain kuukausi, ja jonkun tiedon mukaan uusien jäsenten määrälläkin on jokin raja.


Päivitys 1: tiedonannon mukaan ulkomaisten ilmottautujien määrä ylitti 23.9 palvelinten suorituskyvyn joten ilmottautumisajan alkua on jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan. Näin se siltä näyttää että tämän franchisen suosio on siis edelleen huippulukemissaan! Tai sitten niillä on tosi pienet serverit…


Päivitys 2: ulkomaisten klubijäsenten rekisteröityminen on nyt merkattu aloitettavaksi 6.10.2016 (Suomen aikaa aamuyöstä 7.10), paremmalla onnella ja tehokkaammilla servereillä tällä kertaa!


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset