Landlord is in Puberty!


~ Arvosana 3/5 ~

oyasan

Uuurghh… aarrghhh… sydämeni ei mitenkään kestä tätä söpöyttä!!! (Chie)

Tässä sitten shorttisarja (3.5 minuutin episodit) jossa seuraamme söpötypy Chien elämää sekä koulussa että asuntolassa – hän kun on nuoresta iästään huolimatta asuntolaemäntä ja vielä varsin osaava sellainen. Söpötypy-slice-of-life-komediaahan tämä on ja päällisinpuolin viatonta sellaista mutta on mukaan uitettu väärinymmärryskomediaa ja typyjen välistä selänhierontaakin minkä lisäksi myös lämminhenkisiä hetkiä vietetään varsinkin kun Chien ja koulukavereiden ja asuntolaväen suhteet kehittyvät.

Chien hahmo on se joka hallitsee sarjaa suvereenisti, ihailemme uuden asuntola-asukkipoju Maedan tavoin hänen kokkaustaitojaan ja waifumaista huolenpito-intoaan mutta sydäntämme ahdistaa kun hänellä ei ole kavereita koulussa! Asukkityty Reikon bento kuitenkin pelastaa tilanteen, ja Chie perustaa lopulta jopa koulun kokkauskerhon jonka ässäkokki hän itse tietenkin on. Ja lopuksi Chie hankkii sekä ensimmäiset rintsikkansa että yukatan ja käväisee kesäjuhlissa tuulettumassa kaikkien kavereidensa kanssa.

Hyväntuulisuus ja sydämellisyys ovat ne tämän sarjan voittoisat elementit, Chie on vain niin ahkera ja ponteva pikkutypy että katsoja vain haluaa hänelle kaikkea parasta ja saman aistivat sekä asuntola-asukit että koulukaverit jotka antavat Chielle apuja vaikka hän ei aina itse niitä osaa pyytääkään. Asuntola-asukit Maeda ja Reiko toimivat sarjassa myös Chien isä/äiti-hahmoina mikä sitten lisää mukaan tällaisen ehkä hieman yllättävän perhe-idylli-osuuden.

Studio Seven Arcs Pictures hoitaa homman peruslaadulla, Atsuki Shimizun hahmodesign on erittäin söpö ja saisi tehdä lisääkin näitä, ja Chien äänenä meitä ihastuttaa Yurika Kubo, kuuluisa μ’s-idiolitypy Kayochin (=Hanayo) (Love Live!-franchise).


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset