amanchu

Futaba, Pikari ja joku joka kovasti muistuttaa Aria-sarjojen Presidenttiä…

Legendaareista legendaarein mangaka Kozue Amano (tunnette hänet tietenkin Aria-franchisen alkuperäismangan luojana) on ollut tapetilla kun juurikinkohta näemme lisää iyashikein ihanaisia tunnelmia kolmen OVAn verran nimellä Aria the Avvenire (juttu täällä). Tällä kertaa kuitenkin on vuorossa aivan toisen kokoluokan uutisen: nimittäin myös hänen uusin mangansa Amanchu! saa animesovituksen kesällä 2016 (uutinen täällä)!

Tarinassa seuraamme sukellusta harrastavaa Hikari (Pikari) -typyä ja hänen (typy)kavereitaan joten tiedossa on Amanon suuresti rakastamia merellisiä maisemia, pientä yuri-suhteiden kehittelyä ja roppakaupalla sitä parasta animea mitä maa päällään kantaa: iyashikeitä. Paikkana on tällä kertaa Itōn kaupunki joten Neo-Venetsia ja Mars jäävät tällä kertaa näkemättä mutta eiköhän sieltä kauniita maisemia löydy myös Japanin rannikolta.

Pääohjaajaksi (tämä on se kaveri joka kerää kaiken kunnian) hommaan on merkattu hän se itse Jun’ichi Satō joka on todellinen iyashikein keisari (ohjaustöinä mm Aria-franchise ja Tamayura-franchise) ja varsinaiseksi ohjaajaksi (tämä on se kaveri joka tekee kaikki työt) Ken’ichi Kasai joka ei ole eilisen teeren poikia hänkään: kun ansioluettelosta löytyy Aoi Hana, Hachimitsu to Clover ja Nodame Cantabile tiedätte että kykyä herkkien tunteiden käsittelyyn TV-ruudulla löytyy.

Söpöt typyt merellisissä maisemissa näyttää muuten olevan jonkinlainen pieni trendi animemaailmassa parhaillaan, toinen hyvin vastaavankaltainen animesarja Hai-Furi kun on ilmeisesti myöskin luvassa vuodelle 2016 (uutinen täällä). Ja tämä on muuten siis vain positiivinen asia!


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset