muses

Idoliryhmä μ’s valloittaa maailman! (Nozomi, Eli, Maki, Honoka, Kayochin)

Kuten tuossa aiemmassa uutisjutussa (täällä) jo vähän ennakoitiin ovat idolitypyt viime viikonlopun tilastojen mukaan (juttu täällä) virallisesti nyt lyöneet ulisevat taikatypyt ja siirtyneet myöhäisiltasarjojen leffatilastojen kärkeen tuloksella ¥2.21mrd (Madoka ylsi aikanaan lukuun ¥2.08mrd). Pientä lisäystäkin on vielä luvassa koskapa Love Live -leffa pyörii japanilaisissa teattereissa vielä jonkin aikaa.

Näin nyt kun Love Live! -franchise on tehtaillut ennätyksiä sekä levymyynnin (juttu täällä) että lippukassatuottojen saroilla on helppo todeta että idolibuumi on animemaailmassa parhaillaan kuumimmillaan. Samaa asiaa vahvistaa se että idolisarja Aikatsu! on paisunut jo liikevaihdoltaan suurimmaksi pikkutypy-franchiseksi ohittaen kevyesti alan vakiintuneen ykkösen, Pretty Cure -taikatypyt. Ja pojuidoleita unohtamatta, UtaPri keikkuu levymyyntilastojen kärkipaikoilla aina kun kausi on saatu pakettiin (kuten tänäkin vuonna).


Päivitys: Nyt ollaan sitten päästy jo siihen että leffa on myynyt 2 miljoonaa tikettiä ja lippukassa on kohonnut jo hurjaan lukemaan ¥2.8mrd!


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset