I Can’t Understand What My Husband Is Saying


~ Arvosana 3/5 ~

dannaganani

Oho, oho, mitä tapahtuu! Antakaa kameran pyöriä!!! (Kaoru, Hajime)

Shorttisarjojen (3.5 minuutin episodit) paremmasta päästä on tämä pikku slice-of-life-komedia-sarja jossa seurataan otaku-aviomies Hajimen ja office-lady-vaimo Kaorun avioelämää jossa toisen ymmärtäminen on aina joskus hieman vaikeaa… Sarja on 4-koma-manga-sovitus joten meno on sitämyöten hyvin episodimaista joskin pieni juonentynkä on kyllä havaittavissa tapahtumien kehittyessä.

Otakuhuumori on sarjassa tietenkin suuressa roolissa ja tästä osa on hyvin ymmärrettävää kun vaikkapa Hajimen transuileva mangaka-pikkuveli Mayotama käy vierailulla brocon-fantasioineen, mutta osa on sitten referenssihuumoria joka naurattaa vain sitä joka tietää mihin viittaa vaikkapa sanonta ”10 raiskausta sekunnissa”… (oikea vastaus: sarjaan Detroit Metal City). Kaiken kaikkiaan huumoriosuus on kyllä aivan kelvollista mutta varsinaiseen parhauteen sarjassa päästään sitten sen hieman vakavammassa puolessa jossa hyväntahtoisella lämmöllä kuvataan kuinka aika epäsuhtainen parimme totuttelee yhteiselämään joka onnistuakseen vaatii toisen huomioonottamista: kuinka vaikkapa Hajime käyttäytyy epäluonnollisen iloisesti kun Kaoru kärsii nikotiini-vieroitusoireista; tai kuinka Kaoru surkeana kokkina lopulta suostuu ottamaan oppia ravintola-kokki isältään.

Johtavana lankana sarjan läpi kulkee lasten saanti ja asiaa jo harjoitellaan (…ei sillä tavalla, mitä oikein ajattelitte…) oikein hellyttävässä episodissa 8 jossa pari pitää huolta sukulaisen pikkutypystä joka auringonlaskun loisteessa lopuksi loihee lausumaan kiitokset hauskasta päivästä… awwwww!!! Ja sopivaiseksi lopuksi viimeisessä episodissa paljastetaan että taitaa olla perheenlisäystä tulossa sankareillemmekin!

Sen verran on sarja herättänyt positiivista pöhinää että toinen kausi on luvattu tulevalle kevätkaudelle ja tämä on hieno uutinen tämä!


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset