lovelive1

Ennätystä jahdataan kaikin keinoin!!! Honoka ja Gene Simmons -imitaatio!!!

Ahkerasti animeteollisuutta seuraavat varmastikin huomasivat päivän merkittävimmän tapahtuman: ihanaisen koulutypy-idolisarjan Love Live! School idol project (2014) ykköslevyn ensimmäisen viikon myynti saavutti peräti hurjat numerot: 82’119 kpl!!! Ja enemmänkin olisi mennyt mutta varastot loppuivat kaupoista!

Jotta tämä saavutus asettuu oikeisiin mittasuhteisiin niin modernin ajan (2000->) suurimmat animesarjojen ykköslevymyynnit ovat olleet:
1) Shingeki no Kyojin: 83’683 kpl
2) Bakemonogatari: 82’803 kpl
3) Mahō Shōjo Madoka★Magica: 80’089 kpl
Nämä luvut ovat siis kokonaismyyntejä julkaisuhetkestä lähtien, joten Love Live! melko varmasti peittoaa ne kun sen myynti jatkuu tulevilla viikoilla.

Ja pikkutarkat animeteollisuus-harrastajat tietänevät senkin että kaikista suurin yhden yksittäisen animesarja-levyn myynti on Bakemonogatarin neloslevy, 83’967 kpl joten tämäkin ennätys taitaa kohta jäädä historiaan.

Kokonaan toinen asia on sitten se minne Love Live! päätyy keskiarvomyynnin perusteella koska levymyyntihän normaalisti laskee seuraavien levyjen osalta – tämä selviää sitten loppuvuonna kun kaikki levyt ovat päässeet kauppaan. Sijoitus maailmanlistan kärkikymmenikössä lienee kuitenkin varma asia.

Taitaapa muuten olla niin että tulemme näkemään idolisarjoja jatkossakin!


© Porco Ojisan – porcoojisan(miukumauku)gmail(dot)com – Twitterask.fm

Mainokset